duminică, 4 decembrie 2011

Cum îşi conving zodiile şeful să le mărească salariul

Berbec: Berbecului nu-i plac oamenii înceţi şi mototoli. Vrea să ţii pasul cu el. Se mişcă foarte repede în tot ceea ce face şi nu-şi doreşte oameni pe care să-i “târască” după el.
Taur: Acest nativ adoră confortul. Asigură-te că totul din jurul lui este confortabil şi relaxant şi nu vei rămâne nerăsplătită. Rezolvă-i problemele, scapă-l de stres şi îţi va fi recunoscător.
Gemeni: Comunicarea în cazul nativului din Gemeni este extrem de importantă. Îşi doreşte să poată discuta cu tine, pe absolut orice temă. Arată-i că eşti inteligentă, că ai o cultură generală vastă şi te va respecta.
Rac: Racul este un familist convins. Arată-i cât de ataşată eşti de familie şi va fi profund mişcat. Are copii? Întreabă-l zilnic despre ei. Familia este calea cea mai sigură spre inima lui.
Leu: Nativul din Leu se aşteaptă ca toată lumea să îl admire, mai ales angajaţii lui. Fă-i complimente şi îl vei cuceri defintiv. Nu-l critica niciodată, dacă nu vrei scandal!
Fecioară: Nativii din Fecioară cer perfecţiune în tot. Au fost înzestraţi cu spirit critic, aşa că va fi greu să-i câştigi aprecierea. Demonstrează-i că eşti muncitoare, disciplinată, serioasă şi ai şanse la o promovare.
Balanţă: În cazul nativului din Balanţă, vorba dulce mult aduce. Aşa că nu te da în lături de la complimente sau laude. Vor fi apreciate şi îi vei intra uşor la inimă. De asemenea, apreciază femeile îngrijite. Aşa că atenţie la ţinuta de birou!
Scorpion: Acest nativ apreciază femeile independente şi inteligente. Arată-i că ai calităţi care te plasează deaspra tuturor celor din birou şi că se poate baza pe tine oricând şi în orice situaţie. Nu va dura mult până vei deveni mâna lui dreaptă.
Săgetător: Pentru Săgetător atmosfera în care lucrează contează foarte mult. Arată-i cât de amuzantă şi relaxată poţi fi şi va face orice să te păstreze în echipa lui. Va fi nevoie însă să-i arăţi că poţi lucra şi foarte eficient!
Capricorn: Acest nativ vrea să lucreze cu adevăraţi profesionişti, care pot sacrifica totul în căutarea succesului. Arată-i că jobul este tot ce contează pentru tine şi că te dedici cu trup şi suflet. Astfel, va considera adecvat să te răsplătească financiar.
Vărsător: Seful din Vărsător îşi doreşte angajaţi inteligenţi, cu idei originale şi extrem de creativi. Arată-i că deţii soluţiile tuturor problemelor şi vei reuşi să-l impresionezi.
Peşti: Nativul din Peşti aşteaptă de la tine să-l înţelegi foarte bine, să ghiceşti exact ce vrea înainte de a scoate o vorbă. Cu alte cuvinte, să-l completezi perfect. Demonstrează-i că nu poate lucra fără tine şi că eşti de neînlocuit!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.